Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Пейка в коридора под закачалка за дрехи и пейка с място за съхранение под прозорец.

Изберете правилната пейка за коридор

Вашият коридор е първата и последната част от дома ви, която посреща вашите гости и по този начин играе роля както във функционалността, така и в стила. Пейката за коридора е универсална мебел, която може да ви помогне да създадете приветливо първо впечатление.

С много налични опции, изборът на правилната пейка може да се стори труден. В това ръководство ще ви подготвим да намерите идеалната пейка за коридора за вашите нужди.

Намерете идеалната комбинация

Много коридори вече са пълни с портманта и рафтове за обувки, чадъри, чанти и дрехи. Пейката може да помогне за създаването на усещане за ред. Направете място за пейка и започнете да търсите вариант с точните размери. Малък коридор изисква тясна пейка, така че не забравяйте да измерите дължината и ширината на коридора, за да сте сигурни, че пейката не пречи.

Също така помислете кой би ползвал пейката: ако са деца, може да искате да намерите ниска пейка, докато възрастните ще предпочетат по-висока.

Материал, стил и цвят

Пейките се предлагат в различни материали: дърво, метал и тапицирани версии, всеки със собствен стил и излъчване. Дървото е класическо и вечно. То има естествена естетика и се предлага в различни покрития, за да допълни вашия декор. Металът добавя модерен щрих към вашия дом. Тапицираните пейки осигуряват плюшен комфорт и се предлагат в различни материи и цветове, за да персонализирате вашето пространство.
 

Можете или да изберете цвят, който допълва съществуващия ви декор, или да използвате цветове, за да създадете контраст. Неутралните тонове като бяло, сиво или бежово предлагат вечна гъвкавост, докато по-смелите нюанси могат да добавят индивидуалност.

Имайте предвид и ефекта, който пейката ще има върху коридора като цяло. Ако вашият коридор има светли стени, по-тъмната пейка може да добави дефиниция, докато пейката в светъл цвят може да озари по-тъмен коридор.

Допълнително място за съхранение

Много коридори имат нужда от допълнително място за съхранение. Ако съхранението също е приоритет за вас, изберете пейка с рафт или вградено отделение под седалката. Това може да се използва за съхранение на обувки, чанти, шапки или шалове, поддържайки коридора ви подреден.

Пейка за коридор с отворено място за съхранение под седалката ви помага да държите обувките далеч от пода.

Оформяне на коридора

Сега, когато вашата пейка в коридора е на мястото си, помислете как можете да се възползвате максимално от нея. Оформете я с няколко възглавници и използвайте горната част на пейката, за да покажете практични или декоративни елементи като купа за ключове или кошница за шалове и ръкавици. Това ще добави индивидуалност към вашия коридор.

Пейки за всяка стая

Пейката не е просто универсална мебел за вашия коридор. Можете да използвате пейки в дома си:

Във вашата спалня: Добавете пейка към леглото си. Осигурява място за сядане, докато се обувате.

Във вашия домашен офис: Пейката осигурява допълнително място за сядане на гостите или създава удобно място за почивка.

Във вашата дневна: Пейка до прозореца или до стената предлага допълнителни места за сядане, когато е необходимо.

Във вашата стая за гости: Пейката ще бъде идеално място за чанти и вещи, когато гостите ви разопаковат или опаковат багажа.

Със своята функционалност и стил пейката за коридора може да бъде истински герой във вашия дом. Като вземете предвид съветите по-горе, ще можете да намерите пейка, която допълва вашето пространство и отговаря на вашите нужди. Разгледайте богатия избор от пейки за коридор на JYSK и се пригответе да превърнете коридора си в стилно и функционално убежище.

Открийте повече

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Посрещнете пролетта в дома си с новата колекция Nordic Mood

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимите декоративни кошници на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият домашен текстил на купувача

Любимият декор на купувача

Любимият декор на купувача