ДОБРЕ ДОШЛИ, С КОКЕТНА МЕБЕЛ ЗА ВАШИЯ КОРИДОР ИЛИ АНТРЕ

Антрето или коридора е първото нещо, което се забелязва когато влезете в нечий дом или когато се върнете след дългия работен ден. Ето защо голяма част от нас искат да бъдат посрещнати от с кокетна мебел, която да еднакво приветлива и практична. В JYSK ще намерите решение за всяко едно пространство.
 

  Портманто - Пейки за коридор

  Пейка VANDSTED сива/бамбук
  65 ЛВ./бр.
  119 ЛВ. /бр.
  Спестете 45%
  plus
  Пейка STENLILLE цвят пясък/бяло
  135 ЛВ./бр.
  269 ЛВ. /бр.
  Спестете 49%
  gold
  Пейка VIRUM черна
  169 ЛВ./бр.
  plus
  Само онлайн
  Пейка OLDEKROG 3 чекмеджета бяло/дъб
  200 ЛВ./бр.
  299 ЛВ. /бр.
  Спестете 33%
  basic

  Портманто - Портманта разни

  ПОСРЕЩНЕТЕ ГОСТИТЕ СИ СЪС СТИЛНА КОРИДОРНА МЕБЕЛНА ГАРНИТУРА

  В JYSK предлагаме богата гама от мебели за коридора, които ще улеснят поддържането на реда в дома Ви. Сред мебелите за коридор на JYSK ще намерите:

  • Пейки
  • Стойки за палта
  • Рафтове за коридор
  • Закачалки за стена и закачалки на стойка

  Пейката в коридора ще Ви даде възможност да поседнете, за да си отпочинат краката Ви, докато си сваляте обувките. Повечето от пейките, които предлагаме, разполагат с чекмеджета, рафтове или кошници, които са идеалното решение за съхранение на неща. А за допълнителна практичност окачете лавица за коридор със закачалка над пейката си.

  В JYSK предлагаме мебели за коридор във всякакви стилове и от всякакви материали, за да можете да изберете мебелите и аксесоарите, които най-добре ще стоят във Вашия коридор. Не пренебрегвайте детайлите като симпатична постелка за врата или светещ фенер на входната врата.