Пейки, портманта и закачалки за дрехи в коридора

Входното антре е първото нещо, което виждате, когато се приберете у дома след дълъг ден, и е мястото, където посрещате гостите си. Ето защо повечето от нас обичат да имат хубави мебели в коридора и спретнат и чист вход. Придайте на коридора си индивидуален стил, който да съответства на декора в останалата част от дома Ви. В JYSK разполагаме с богат избор от красиви и функционални пейки за коридор, портманта , стойки за дрехи, закачалки за якета и шапки и лавици, които ще Ви помогнат да поддържате ред по декоративен и стилен начин. Предлагаме мебели с различни размери, цветове и материали, така че лесно ще намерите нещо подходящо за Вашия дом. Разгледайте нашата гама от мебели за коридор и намерете изгодна оферта.

40 артикула
  40 артикула

  Пейки за коридор

  Пейка BADSTED с място за съхранение светлосива
  125 ЛВ./бр.
  179 ЛВ. /бр.
  Страхотна оферта
  Спестете 30%
  Пейка FELSTED бамбук
  80 ЛВ./бр.
  109 ЛВ. /бр.
  Спестете 26%
  Пейка HAGEBRO цвят пясък/дъб
  100 ЛВ./бр.
  149 ЛВ. /бр.
  Спестете 32%
  Пейка BARUP кадифе сива
  100 ЛВ./бр.
  169 ЛВ. /бр.
  Спестете 40%
  Пейка VADEHAVET натурал
  115 ЛВ./бр.
  199 ЛВ. /бр.
  Спестете 42%
  Само онлайн
  Пейка BADSTED със съхранение бежова
  125 ЛВ./бр.
  199 ЛВ. /бр.
  Спестете 37%
  Само онлайн
  Пейка BADSTED кадифе черна
  135 ЛВ./бр.
  199 ЛВ. /бр.
  Спестете 32%
  Само онлайн
  Пейка BADSTED кадифе тъмнозелена
  135 ЛВ./бр.
  199 ЛВ. /бр.
  Спестете 32%
  Само онлайн
  Пейка JELLING с място за съхранение бяла
  215 ЛВ./бр.
  349 ЛВ. /бр.
  Спестете 38%

  Посрещнете гостите си със стилни мебели в коридора

  В JYSK предлагаме богата гама от мебели за коридора, които ще улеснят поддържането на реда в дома Ви. Сред мебелите за коридор на JYSK ще намерите:

  Пейката в коридора ще Ви даде възможност да поседнете, за да си отпочинат краката Ви, докато си сваляте обувките. Повечето от пейките, които предлагаме, разполагат с чекмеджета, рафтове или кошници, които са идеалното решение за съхранение на неща. А за допълнителна практичност окачете лавица със закачалка над пейката си. Веднага щом се приберете у дома, закачете палтото си на модерната стенна закачалка или на декоративната стълба. В противен случай изберете входна мебел със закачалка за дрехи и място за обувки. По този начин няма да пренасяте кал или мръсотия от улицата към останалата част на къщата. Готови ли сте да обуете чехлите си и да се отпуснете?

  В JYSK предлагаме мебели за коридор във всякакви стилове и от всякакви материали, за да можете да изберете мебелите и аксесоарите, които най-добре ще стоят във Вашия коридор. Не пренебрегвайте детайлите като симпатична постелка за врата или светещ фенер на входната врата.