Рафтове, стелажи и надстройки за гардероби

След като сте избрали гардероба си, е време да добавите финалните щрихи. Украсете гардероба си с интелигентни решения за съхранение, които отговарят на нуждите Ви по най-добрия възможен начин. JYSK предлага широка гама от аксесоари, които могат да бъдат монтирани по-късно. Изберете от рафтове, стелажи, метални телени кошници, стелажи, механизми за плавно затваряне и рамки за гардероби. Вашият гардероб ще бъде подреден и организиран, като ще осигури дом за всичко, което искате да съхранявате.

11 артикула
    11 артикула

    Аксесоари за Вашия гардероб

    Ако имате гардероб у дома, който има нужда от промяна, не е необходимо да инвестирате в изцяло нов гардероб. В JYSK предлагаме много интелигентни аксесоари, с които да вдъхнете нов живот на стария си гардероб. Ще откриете рафтове и стелажи за гардероба под формата на телени кошници, метални кошници или надстройки с пълно разгъване. Така че лесно можете да си осигурите гардероб, който да отговаря на нуждите Ви.

    Разширяване с надстройки

    Обикновено е изгодно да се строи на височина, така че да се заема възможно най-малко площ. Затова можете да разширите горната част на гардероба, като закупите горен шкаф, който може да се монтира върху съществуващия гардероб, при условие че има място между шкафа и тавана. Това е интелигентен начин да разширите гардероба си, без да заемате твърде много място.