Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
табуретка ракла
табуретка кутия
кожени табуретки

Табуретката: мултифункционална мебел

Табуретките могат да се използват по много и различни начини, което ги прави функционални и практични. Те са малки и лесни за местене, така че можете да ги използвате за най-разнообразни цели. Можете например да използвате табуретката като табуретка-стълба, за да се качите на високо, но също и за подпиране на краката, докато си седите на дивана. Табуретката също така може да се използва като допълнително място за сядане до масата за кафе или пред телевизора. Табуретките са перфектни също и за детски спални или за оформяне на уютен кът в дневната.

Дневна - Табуретки

 
Табуретка GEDVED сива
Табуретка GEDVED сива
АКЦИЯ

Много от табуретките на JYSK разполагат с вградени места за съхранение – практическо предимство при всякакви случаи. В табуретката можете да приберете части от конструктор Lego в детската спалня, или одеяло в дневната. Табуретките са идеалното място, където да съхранявате нещата, които искате да са ви под ръка, но иначе биха създали хаос в дома ви.

В JYSK ще откриете табуретки във всякакви цветове и с разнообразни дизайни. Независимо за коя част от дома си търсите табуретка, със сигурност ще ви предложим такава, която отговаря на нуждите ви. 

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Visa Mastercard