Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

СЕГА ОЩЕ ПО-ДОБРИ ОФЕРТИ НА ГРАДИНСКИ МЕБЕЛИ - СПЕСТЕТЕ ДО 50%

Метални градински саксии, сиви градински саксии и високи градински саксии

Избор на градинска саксия

Преди да изберете новата си градинска саксия, помислете къде ще бъде разположена, за да сте сигурни, че сте избрали подходящия размер, форма, материал и стил. Позволете ни да Ви насочим, за да можете да направите правилния избор.

Размер на саксията

Първо помислете какви растения искате да имате на балкона или терасата си и колко големи са и могат да станат. Добре е да започнете със саксия, която е по-голяма от растението, за да може то да расте.

Градинска пейка с папрат в метална градинска саксия

 

Помислете и за корените на растението. Обикновено те се нуждаят от пространство, подобно на размера на растението над земята.

Голям балкон с градински саксии с различни размери
Кошница SANSEBIE Ø40/50 2 бр./п-т
100 ЛВ./к-т
199 ЛВ. /к-т
Спестете 49%
Саксия SANSEBIE Ø32/46 2 бр./п-т
65 ЛВ./к-т
129 ЛВ. /к-т
Спестете 49%
Само в магазините

Форма на саксията

Квадратните градински саксии Ви позволяват да подредите саксиите си прегледно. Можете да ги използвате за оформяне на пътека или за обозначаване на определена зона на терасата или входа. Квадратните градински саксии могат да се поставят много близо една до друга, което улеснява поливането на растенията, без да се разлива вода.

Високи градински саксии в редица до стена
Кошница BLOMMOR Ш36xД36xВ70 натурал
40 ЛВ./бр.
79,99 ЛВ. /бр.
Спестете 49%
Кошница BLOMMOR Ш36xД36xВ70 кафява
45 ЛВ./бр.
79,99 ЛВ. /бр.
Спестете 43%
Саксия BLOMMOR Ш31xД31xВ50 сива
30 ЛВ./бр.
49,99 ЛВ. /бр.
Спестете 39%
Само в магазините


Повдигнатите саксии могат да създадат модерно, светло и просторно усещане на Вашия вътрешен двор или балкон. Те са идеални за растения с дълги листа или лиани като бръшлян, тъй като растението може да расте дълго, преди да се допре пода.

 

Саксиите с тесен отвор задържат влагата и предпазват растението от изсъхване. Въпреки това те могат да затруднят процеса на пресаждане на растението.

Материал на саксията

Материалът на градинската саксия е от решаващо значение за теглото ѝ. Планирате ли да премествате саксиите на терасата или балкона си? В такъв случай е добре да си вземете леки саксии, например от ракита или пластмаса.

Две квадратни градински саксии
Саксия FJELLERKE В30/36 2 бр./п-т
35 ЛВ./к-т
109 ЛВ. /к-т
Спестете 67%
Само в магазините


Ако мястото, където живеете, е много ветровито или ако имате деца, които играят на терасата или балкона, помислете за градински саксии, които са по-тежки и по-трудни за преобръщане.

Високи градински саксии и ниски градински саксии на голям балкон
Саксия за градина STORLOM Ø36/27см 2 бр./п-т
70 ЛВ./к-т
129 ЛВ. /к-т
Спестете 45%

Височина на саксията

Високите саксии се поливат по-лесно и могат да се използват и като "разделители на помещения", които могат да отделят зона за отдих от зона за хранене или зона за игра. С високите градински саксии можете да създадете уютно кътче, защитено от вятъра.

Стил на саксията

Саксиите и растенията са черешката на тортата, когато става въпрос за декорация на терасата или балкона. Те създават жив и динамичен вид, а ако комбинирате и съчетавате градинските си саксии, можете да допринесете още повече уют.

 

Открийте повече

Как да изберем най-добрия шезлонг

Хамакът: основен елемент във Вашия двор

На Вашето внимание: колекция UGILT

Изберете правилната градинска маса