Поставки за лаптоп и подложки за офис столове

Нуждае ли се офисът Ви от довършителни елементи? Намерете офис аксесоари и подберете правилно детайлите. Купете подложка за стол, за да предпазите пода от колелата на офис стола си. Предлагаме подложки както за дървени подове, така и за подове с мокет. Постигнете оптимална позиция на бюрото си с помощта на поставка за монитор или лаптоп, която повдига екрана на компютъра до нивото на очите, което е здравословно за гърба и врата. В офиса е необходимо и добро пространство за съхранение. Купете бюро с чекмеджета в бяло или черно и го допълнете с хубава етажерка или разделител за стая.

ПОСТАВКИ ЗА ЛАПТОПИ И РАФТОВЕ, КОИТО ВИ ПОМАГАТ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТЕ

В JYSK ще намерите поставки за лаптоп от различни материали, с модерен дизайн, различни височини и множество функции. По този начин можете да се откъснете от стола и бюрото и да седнете на дивана или креслото. Ако на бюрото Ви има твърде много неща, рафтът е чудесен избор за съхранение на документи и други предмети. Стойката за лаптоп Ви дава свободата да работите, където пожелаете, особено ако сте свикнали да разполагате с работно място у дома. Вече е лесно да завършвате проектите си, докато работите в леглото в удобна позиция.

ЗАЩИТА НА ПОДА, КОЯТО ДОПЪЛВА РАБОТНОТО ВИ МЯСТО

В JYSK разполагаме с широка гама пластмасови подложки както за килими, така и за твърди подове. Ако искате да защитите пода си, когато седите на бюрото си, най-доброто решение е подложка за под. Тя е нехлъзгаща се, което е особено полезно, ако използвате офис стол с колелца.