АКСЕСОАРИ ЗА ОФИС

Нуждае ли се офисът Ви от довършителни елементи? Намерете офис аксесоари и подберете правилно детайлите. Купете подложка за стол, за да предпазите пода от колелата на офисния си стол. Предлагаме подложки както за дървени подове, така и за подове с мокет. Постигнете оптимална позиция на бюрото си с помощта на поставка за монитор или лаптоп, която повдига екрана на компютъра до нивото на очите, което е здравословно за гърба и врата. В офиса е необходимо и добро пространство за съхранение. Купете офис контейнер с чекмеджета в бяло или дъбово и го допълнете с хубав рафт или разделител за стая. 

Допълнете офисната си среда с аксесоари от JYSK.

7 продукти
  7 продукти

  ПОСТАВКИ ЗА ЛАПТОПИ И ЧЕКМЕДЖЕТА, КОИТО ВИ ПОМАГАТ ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТЕ

  В JYSK ще намерите поставки за лаптоп от различни материали, с модерен дизайн, различни височини и множество функции. По този начин можете да се откъснете от стола на бюрото и да седнете на дивана или фотьойла. Ако на бюрото Ви има твърде много неща, чекмеджето е чудесен избор за съхранение, така че да е лесно да съхранявате документи и други предмети.

  Стойката за лаптоп Ви дава свободата да работите, където пожелаете, особено ако сте свикнали да разполагате с работно място у дома. Вече е лесно да завършвате проектите си, докато работите в леглото или на дивана в удобна позиция.

  ЗАЩИТА НА ПОДА, КОЯТО ДОПЪЛВА РАБОТНОТО ВИ МЯСТО

  В JYSK разполагаме с широка гама пластмасови подложки както за килими, така и за твърди подове. Ако искате да защитите пода си, когато седите на бюрото си, най-доброто решение е подложка за под. Тя е нехлъзгаща се, което е особено полезно, ако използвате офис стол с колелца.