Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Сива беседка с маса за хранене и столове на моравата в градината.

Надстройте външното си пространство с беседка

Търсите ли лесен начин да надстроите външното си пространство у дома, така че да можете да се наслаждавате на всяка секунда от лятото? С беседка това е точно това, което получавате: Достъпна опция за извеждане на дома навън, което Ви позволява да живеете навън по най-добрия възможен начин.

Беседката осигурява перфектната обстановка за да поканите семейството и приятелите. Нагласете беседката си, извадете градинските мебели, украсете за страхотна атмосфера и комфорт със светлинни вериги и възглавници - как да не Ви допадне?

Предимства на беседката

Ако планирате да се забавлявате в градината си това лято - или просто да се възползвате максимално от всяка възможност да се насладите на хубавото време, беседката може да бъде правилно решение. Можете да поставите беседката си във вътрешния двор, в градината си или да я донесете в парка. С беседка можете да изнесете хола си навън.

Има много начини, по които беседката за градина може да Ви помогне да се възползвате максимално от лятото, тъй като удължава летния сезон, като дава на Вас и Вашите близки:

  • Качествено време в градината
    Беседката е чудесно място за почивка. Тя осигурява сенчеста обстановка за отдих в слънчевите летни дни, където можете да се насладите на освежаващи напитки, да слушате музика или да четете страхотна книга.
  • Беседка със страни осигуряваща подслон
    Беседката е идеална за всякакви метеорологични условия. Добавяйки страни към беседката, си осигурявате подслон от дъжд, сняг, вятър и сурова слънчева светлина от всички посоки. Също така може да Ви накара да се чувствате по-защитени от досадните насекоми.
  • Градински партита и събирания
    Беседката е чудесна за градински партита, тъй като има достатъчно място за маси, столове и дори шезлонги. Поканете семейството и приятелите си на прекрасно градинско парти под балдахина на беседката – това със сигурност ще бъде страхотно лятно преживяване.

Намиране на правилната беседка за Вашите нужди

Беседките имат различни размери, стилове и цветове. В JYSK ще откриете много различни беседки, които да отговарят на Вашето външно пространство – независимо дали имате градина или вътрешен двор, за Вас има перфектно решение.

 

Сива беседка с декорирана и поставена маса и пейки на вътрешния двор.

Украсете градинската си беседка със светлини и градински саксии

Има много елементи, с които можете да украсите градинската си беседка. Ако сте домакин на парти за приятели и семейство, добавете фенери и светлинни вериги, за да създадете прекрасна атмосфера, особено през нощта. Ако имате беседка със страни, атмосферата ще е още по-уютна. Изведете саксии и поставете прекрасни растения в тях. Вашите гости са гарантирани, че ще си прекарат страхотно.

Открийте повече

Хамак или висящ стол? Направете правилния избор

Създайте приятна зона за релакс край басейна

Преобразете външното си пространство със зашеметяваща шатра

Посрещнете лятото с актуални цветове