Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна

Спестете до 60% на избрани категории!

HORNFIOL
Ваза с изкуствени растения, декоративен моднос и свещници със свещи.
EGGERT, GUSTAF, STEFAN, ASGAR

Домашни потреби и декорации за дома

Нуждае ли се домът Ви от освежаване и нов интериор? Намирането на правилния интериор и стил може да бъде трудно, но може да се осъществи с нови мебели или по-малки продукти и декорации и не е задължително да струва цяло състояние.

В JYSK ще откриете широка гама от аксесоари за дома, като лампи, покривки за маса, подложки, възглавници, агнешки кожи, възглавници за столове, огледала, килими и много други. Така че разполагате с много възможности за декориране и създаване на подходящата за Вашия дом атмосфера. 

Прочетете също нашия блог за съвети и вдъхновение за персонализиране на всекидневната, детската стая, малкия апартамент и др.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН ЗА МАЛКО ПАРИ

Създаването на красив интериор не е задължително да бъде скъпо начинание. Нужни са само малко творчество и усет за съчетаване на красиви неща и материали. JYSK предлага много красиви неща за дома на изгодни цени, които всеки може да си позволи.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ СТИЛ ОТ МНОГОТО СТИЛОВЕ

Независимо дали декорирате дома или вилата си, можете да избирате между множество стилове. Добре е да черпите вдъхновение за декорация от други хора, но го персонализирайте така, че да отговаря на Вашия дом по отношение на размерите на стаите, типа на къщата, цветовете, осветлението и т.н.

Мъжествен, женствен или романтичен интериор

Не прекалявайте с флоралните мотиви и женствените цветове. Всичко трябва да бъде направено с вкус и мярка, за да не бие на очи.

Минималистичен интериор

Един от най-разпространените стилове в скандинавските страни. В корените му се крият изчистен дизайн и неутрални цветове. Ще внесе спокойствие в дома.

Ретро интериор

Става все по-модерно и по-търсено обзавеждането с ретро нотки. Това може да бъде постигнато с малко средства, като се използва стара мебел или декорация.

Бохемски интериор

Цветен, жив, излъчващ спокойствие. Ако искате да постигнете това, то тогава бохемския стил е за Вас. Въпреки че изглежда претрупан той е изключително комфортен, а при правилните комбинации дори практичен.

ТЕНДЕНЦИИТЕ В ЖИЛИЩНОТО СТРОИТЕЛСТВО НЕПРЕКЪСНАТО СЕ РАЗВИВАТ

Вълнуващото при интериорния дизайн е, че той е в процес на развитие. Стилът и тенденциите винаги се променят. За да не се налага да сменяте интериора няколко пъти годишно, е добре да преминете към по-осезаеми елементи като възглавници, килими, свещници и цветя или растения.