Стилни мушами за красиво подредена маса

За много семейства мушамата може да бъде незаменима част от ежедневието. Тя е идеална за защита на масата за хранене от драскотини и петна, които трудно могат да бъдат отстранени. В допълнение към стандартната винилова мушама, която представлява пластмасова покривка (с PVC покритие) с мека вълнена подложка, има и текстилна мушама, която е изработена от полиестер и памук. Виниловите мушами се използват много добре като обикновена покривка за маса, но и като издръжлива повърхност, когато децата играят с играчки, рисуват или чертаят на масата. В случай на инцидент мушамата може лесно да се почисти с мокра кърпа. В JYSK ще откриете голям избор от мушами на метър, за да можете да ги адаптирате към размера на масата си. Изберете от много цветни мушами или класически цветове като бяло, сиво и черно с различни шарки като каре, цветя, райе и точки.

17 артикула
  17 артикула

  Мушами за всеки вкус

  Може би си мислите, че мушамата е предназначена предимно за ежедневна употреба, а не за празнични поводи, но не е така. В допълнение към стандартната винилова мушама, която представлява пластмасова покривка (с PVC покритие) с мека вълнена подложка, има и текстилна мушама, която е изработена от полиестер и памук. По отношение на цената тя е на нивото на акрилна покривка, но изглежда по-ексклузивна и красива на масата. Ако предпочитате да използвате обикновена текстилна покривка, за да подредите масата за гостите, можете да използвате мушамата като основа за защита на масата в случай на разлято червено вино, кафе или други подобни.

  Мушамата от PVC е идеална за спонтанните следобеди, прекарани в печене или в занимания с изкуство и занаяти. Лесно избършете всякаква бъркотия с тези водоустойчиви алтернативи на текстилните покривки. Със стилни щампи и дизайни нашите мушами могат да бъдат чудесен декоративен елемент. Изберете от разнообразни щампи и дизайни, включително красиви цветя, райета, съвременни геометрични модели или карета - намерете перфектната мушама, която да отговаря на Вашия стил. Те също са чудесни за летни партита, тъй като предпазват масите на открито и закрито от разливане на течности и помагат да добавите цвят, който да подхожда на украсата.

  Предимства на мушамите

  • Лесно и бързо се почистват
  • Издръжливи са
  • Предпазват и защитават масата
  • Могат да бъдат коригирани по размер към Вашата маса