Кухненски кърпи

Привърженик ли сте на класическите карирани кухненски кърпи, защото знаете, че попивателната им функция е добра, или предпочитате по-модерни дизайни, които се вписват в интериорния дизайн? Можете спокойно да инвестирате в кухненски кърпи от JYSK, които са едновременно красиви и функционални. Малките детайли правят разликата, затова съчетайте кърпите си с кухненския интериор, за да създадете цялостен и сплотен дом. Разгледайте нашата гама от цветни кухненски кърпи с карета, райета или флорални мотиви онлайн или в местния магазин на JYSK.

КУХНЕНСКИ КЪРПИ С ОПТИМАЛНА АБСОРБИРАЩА СПОСОБНОСТ И ЕФЕКТИВНОСТ НА СУШЕНЕ

Ако смятате, че кърпите Ви не попиват вода и съхнат бавно, имаме съвет. За най-добра абсорбция се препоръчва новите кърпи да се накисват за 24 часа, преди да се използват. Това ще доведе до разтваряне на памучните влакна и ще направи кърпите по-абсорбиращи. Същевременно това кара излишния цвят да изчезне. Добавете малко оцет към студената вода. Оцетът свързва цвета с памука, така че кърпите задържат цвета по-добре. След това ги изперете на 60 градуса.

Избягвайте да използвате омекотител за тъкани, когато перете кухненските кърпи. Ако използвате омекотител за тъкани, върху памука ще се образува филм, който намалява попивателната способност и сухотата на кърпите. Същите съвети важат и за новите кърпи.