Кошница

Вашата кошница е празна

Кошница

Вашата кошница е празна
Двуетажно легло
Кушетка
Надстройка за лего

ДВУЕТАЖНИ ЛЕГЛА

Едно прекрасно решение ако не разполагате с изобилие от пространство. Двуетажното легло няма да ви лиши от лукса на добрия сън, но същевременно ще спести от пространството. Друг интересен вариант са леглата с чекмеджета, които дават и вариант за практично използване на пространството под тях. И за любителите на по-минималистичния стил "рустик" - една кушетка от метал, за пълен релакс в неделните следобеди.

Детски двуетажни легла и легла с чекмеджета

Често, когато декорираме стаята за своите деца, се фокусираме върху това, да им осигурим достатъчно място за игра. Децата се нуждаят от много свободно пространство на пода, а и стаята трябва, разбира се, да е лесна за почистване. Ето затова изборът на правилното детско легло е толкова важен.

Двуетажните легла и леглата с чекмеджета са едни от най-търсените модели. Двуетажните легла са добро решение за по-малки спални, тъй-като освобождават много място на пода. Някои двуетажни легла са с две легла, а други – наричани легла-надстройки – разполагат само с горно легло и място отдолу, където децата могат да играят.

Леглата с чекмеджета разполагат с чекмеджета в долната си част, където можете да прибирате играчките или спалното облекло на децата си. Леглата с чекмеджета са с минималистичен вид и можете да ги комбинирате с шкафове или рафтове с подходящ дизайн.

Можете да използвате двуетажното легло и като легло за гости или във вилата си. В JYSK ще намерите модели като семейни двуетажни легла, които предлагат достатъчно място за голям матрак на долното легло, като по-този начин осигуряват място за спане на до трима гости.

АБОНИРАЙТЕ СЕ СЕГА

Visa Mastercard