Разширете масата си с нашите удължения за маса

Предлагаме Ви удължения за маси, за да имате още повече място на кухненската маса. Разгледайте удълженията, които ще паснат перфектно на нашите модели маси. Очаквате гости за вечеря? Добавете едно или повече удължения към Вашата маса и разширете повърхността й, за да пасне удобно на всички. Открийте в нашата колекция разтегателни маси или маси, които могат да поемат допълнителни удължения.

Удължения за сгъваеми маси

В JYSK имаме сгъваеми маси, които включват удължения или към които можете да добавите такива, ако желаете. Разберете кои маси могат да бъдат разширени чрез добавяне на удължение, за да поберат всички Ваши гости. Дължината на удълженията, които ще намерите в колекцията ни е 45 см, 46 см или 50 см, което означава, че можете да създадете място за поне още 2 стола.

Серия мебели за трапезария SKOVLUNDE

Открийте серията мебели за трапезария SKOVLUNDE, която се състои от трапезни маси от дъб, модерен бюфет, но също и бюро. В нашата колекция ще откриете комбинациите на масите с различни трапезни столове или ще направите свои уникални комбинации. Масите от колекция SKOVLUNDE могат да имат двустранно или само едно удължително крило. Имайте предвид, че най-големият им размер може да достигне дължина от 286 см, ако изберете да добавите листа от двете страни на най-дългата дължина на масата, която има оригинална дължина от 200 см.